Barnbio

Barnbio


Röda Kvarn visar barnfilm varje helg vid 13, 14-tiden. Nedan presenteras några av vårens filmer 2018 med premiärdatum. Filmerna visas sedan flera gånger. Program uppdateras löpande och fler titlar tillkommer. Spelshemat och biljetter för de filmer vi redan släppt hittar du här.
Missa inte att spela vårt jättestora memory i vår övre foajé när ni besöker oss.

PREMIÄRKALAS!  Välkommen till våra Premiärkalas! Då rullar vi ut röda mattan och sätter guldkant på två utvalda premiärfredagar för våra yngsta cineaster!  Det bjuds på popkorn till alla barn och ett besök bakom kulisserna med vår biografmaskinist innan filmen startar. Ibland hittar vi på något litet extra på filmen tema. Allt detta ingår i biljettpriset. LÄS MER

Hitills planerade premiärkalas:


VÅRENS FILMER - Vi uppdaterar löpande med fler


LILLA SPÖKET LABAN - BULLAR OCH BÅNG!
Vi är glada för ännu en film med vårt favoritspöke Laban som nu kommer åter på bioduken! En lagom lång film som passar barn från cirka 2,5 år.
Premiär: 21 mars
LÄS MER

LILLA SPÖKET LABAN
Lilla spöket Laban består av sex episoder om barnens favoritspöke Laban. Passar de yngsta från ca 2,5 år.
Premiär: 17 mars
LÄR MER

PELLE KANIN
Beatrix Potters klassiska saga om den upproriska kaninen Pelle har äntligen blivit animerad film. Pelle Kanins fejd med Herr Karlsson når nya höjder. Herr Karlsson hatar kaniner och Pelle älskar grönsaker. Nu tävlar de även om att bli vän med en djurälskare som bor på gården intill.
Premiär med Premiärkalas under sportlovet 21 feb 
LÄS MER

VAD HÄNDE ALFONS ÅBERG - KOMPISFILMEN
Nytt knattepaket med tre klassiska Alfons-filmer för de yngsta från ca 2,5 år. Filmerna är berättade av Björn Gustafson och regisserade av Per Åhlin och Lasse Persson: Vem räddar Alfons ÅbergDär går Tjuv-Alfons och Alfons och odjuret.
Röda Kvarnpremiär 23 feb
LÄS MER


HOTELL TRANSYLVANIEN 3 
Vi får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning - en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. 
Premiär i juli 2018
LÄS MER

Har varit, kanske kommer igen

GROTTMANNEN DUG
Skaparna bakom Fåret Shaun, Wallace & Gromit, och Flykten från hönsgården är tillbaka med ett nytt animerat äventyr.
LÄS MER

DEN OTROLIGA HISTORIEN OM DET JÄTTESTORA PÄRONET
Från regissören av de tecknade Petsson- och Findusfilmerna. 
LÄS MER

AGATHA GRANNDETEKTIVEN
Tioåriga Agatha-Christine, A-C, gillar att vara ensam och älskar mysterier och deckarhistorier. Hon har nyss flyttat in i ett nytt hus och i ett källarförråd inreder hon en detektivbyrå. Det första fallet verkar vara enkelt, men det utvecklar sig till en mycket komplicerad historia.  
LÄS MER

DJUNGELGÄNGET  
Tigerpingvinen Maurice och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända till de en dag råkar möta deras farligaste motståndare någonsin – koalan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all sin list och sitt mod.
LÄS MER

GORDON & PADDY  

En nöttjuv härjar. Kommissarie Gordon måste fånga tjuven. Sorgligt nog är han den ende polisen i distriktet. Om han bara hade en assistent så skulle de tillsammans kunna lösa fallet.  
LÄS MER

PADDINGTON 2
Paddington är tillbaka! I den efterlängtade uppföljaren har Paddington flyttat in hos familjen Brown i London och de måste tillsammans avslöja en tjuv.
LÄS MER