Lokalerna

Lokalerna


Röda Kvarn erbjuder en helt unik lokal. Det är en av Sveriges äldsta biografer och invigdes 1918. Med gamla anor i moderna lokaler, och med den senaste biograftekniken, blir ditt evenemang hos oss något utöver det vanliga.

SALONG 1 & 2
Röda Kvarn har två salonger med den senaste bild- och ljudtekniken. Salong 1 rymmer med sin balkong 143 platser. Vid konferenser rekommenderas 118 personer då det finns en begränsad sikt från balkongen vid föreläsningar. Vid projektion av film går 143 personer utmärkt. Salong 2 rymmer 68 platser. Det finns en rullstolsplats i varje salong, utöver ovanstående antal.

Karta över salongerna, klicka HÄR 
Bilder på salongerna hittar du under Teknik

ÖVRE OCH NEDRE FOAJÉN
Vi har två stora foajéer som passar utmärkt för mingel, möten och andra evenemang. I vår nyrenoverade nedre foajé har vi återskapat en klassisk retrostil. Här finns en stor disk samt en liten caféhörna. Övre foajén har stora fönster med trägolv och en ljus gallerikänsla. Den går att möblera i olika sittningar och en projektor finns installerad. Det finns plats för 60 sittande gäster i biosittning, 50 vid långbord och ett 80-tal för mingel. I övre foajén finns också en serveringsdisk samt kök.

HANIKAPPANPASSAD BIOGRAF
Vår biograf inklusive salonger (dock ej balkongen i salong 1) är handikappanpassad och har hörslinga.